Άρης – Ηλιούπολη

Άρης 3 - 1 Ηλιούπολη
28 Ιαν 2017 - 17:00

Την ήττα απ” τον Άρη με 3-1 γνώρισε η Ηλιούπολη παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το πρώτο σετ της αναμέτρησης.

Η Ηλιούπολη μπορεί να μη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και αυτό φάνηκε από τα υψηλά ποσοστά που είχε στις «τελειωμένες» επιθέσεις, αλλά και στην αποτελεσματικότητα της άμυνας.

Κάτι ανάλογο από την ανάποδη όμως συνέβη στα δύο επόμενα με τον Άρη να βρίσκει ρυθμό μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ και να προηγείται με 2-1, αλλά να φτάνει πολύ πιο εύκολα στην κατάκτηση του τέταρτου σετ και στην πρώτη νίκη έπειτα από τρεις αγώνες όπου είχε ηττηθεί στο πρωτάθλημα.

Η γνώμη του πάγκου

Δημήτρης Σολκίδης: «Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά και το ίδιο έκανε και σήμερα. Εύχομαι αυτή η νίκη να μας δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να κάνουμε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του Κυπέλλου».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Δε μπορέσαμε να διατηρήσουμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια κυρίως στο σερβίς και την υποδοχή και δίκαια ήρθε το αποτέλεσμα».

Τα σετ: 22-25, 25-18, 25-20, 25-15

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Καραφουλλίδου, Κωνσταντινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, , Κελεσίδου –λ / Χίτζιου-λ, Χαραβελούλη, Πήττα
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Γκρέκα, Γιοβάνη, Σαλούστρου, Μαλουσάρη, Κοκίου -λ / Λάβδα, Τσουμήτα, Ματσούκα